Εταιρια

Ψηφιακή Εκτυπωτική Βορείου ΕλλάδοςΗ Ψηφιακή Εκτυπωτική Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε το 2000 στην Θεσσαλονίκη με αντικείμενο τις ψηφιακές εκτυπώσεις. Σύντομα κατέκτησε σοβαρό μερίδιο αγοράς σε όλη την Β. Ελλάδα και σταδιακά επεκτάθηκε στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους (Large format printing).

Φιλοσοφία της επιχείρησης είναι η μέγιστη απόδοση με το ελάχιστο κόστος πάντοτε με υψηλή ποιότητα παραγωγής και παροχής υπηρεσιών.

Σήμερα, μετά από επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έχει τη δυνατότητα να καλύψει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεγάλες ποσότητες παραγωγής σε άριστη ποιότητα. Το γεγονός αυτό καταδεικνύεται και από τις συνεργασίες με τις  μεγαλύτερες  επιχειρήσεις στο χώρο της εξωτερικής προβολής.

Οι σημαντικότερες εταιρίες της ελληνικής αγοράς έχουν εμπιστευτεί την Ψηφιακή Εκτυπωτική Βορείου Ελλάδος για την αποτελεσματική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Η Ψηφιακή Εκτυπωτική Βορείου Ελλάδος ειδικεύεται στην παραγωγή εφαρμογών με ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους για διαφήμιση και διακόσμηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε ειδικά συνεργεία για την εγκατάσταση και συντήρηση των εφαρμογών.

Η διαρκής ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας είναι η πρωταρχική μας αξία και ισχυρή μας δέσμευση.

Ψηφιακή Εκτυπωτική Βορείου Ελλάδος

Προσφατα Εργα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατρήτος μουσαμάς

ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκτύπωση διατρήτου μουσαμά. Διαφημιστική εφαρμογή.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτοκόλλητα γηπέδου

ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκτύπωση αυτοκόλλητα γηπέδου Τούμπας. Διαφημιστική Εφαρμογή.

Εταιρικα Νεα

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του project διακόσμησης του εξωτερικού χώρου του γηπέδου της Τούμπας από την Ψηφιακή Εκτυπωτική Βορείου Ελλάδος.

Το έργο αφορούσε στην παραγωγή και εγκατάσταση διάτρητου μουσαμά περιμετρικά του γηπέδου